ПОСЛЕДНИ НОВИНИ  МЕСЕЧНИ АРХИВИКАТЕГОРИИ

Месечни архиви: НОЕМВРИ 2015


28 ноември 2015, Разград, България 
 
     „Вие, обаче, сте избран род, царско свещенство, свет народ, люде, които Бог придоби, за да възвестява превъзходствата на Този, Който ви призова от тъмнината в Своята чудесна светлина:"   /1 Петрово 2:9/
     На 28 ноември вечерната служба в Разград протече по особено тържествен начин. Църква ...

Още...
 
     АДРА България дарява на МБАЛ гр.Каварна легла и проходилки."Признателни сме за дългогодишното добро сътрудничество с г-н Валтер Махер от Австрия,чрез когото реализирахме тази помощ."
Гледайте видео за събитието тук
    (Тази и други новини за АДРА може да прочетете на официалната Фейсбук страница ...

Още...
 
   
     Франция обяви ниво на заплаха код „Алфа червено", който досега никога не е използван при множество други атентати. Тя затвори границите си, след като бяха убити над 100 души в концертна зала и още други, които загинаха в ресторанти и до стадион в ...

Още...
 
     През последните дни станахме свидетели на серия жестоки терористични актове в Бейрут и Париж. Стотици хора загубиха живота си. Деца останаха без родители. Милиони хора са потресени от случилото се. Призракът на страха и ужаса броди из нашия свят.
    Като адвентисти от седмия ден ...

Още...


30 ноември - 11 декември 2015 
 
     "Добро здраве и пълноценен живот - мисията възможна" беше заглавието на здравен семинар, състоял се в град Пещера. Беседите се проведоха в продължение на 8 вечери. Темите бяха свързани с психическото и физическото здраве, както за възрастни, така и за деца.
     В 3 последователни ...

Още...
 

     Един от най-добрите неврохирурзи в света - д-р Бен Карсън, известен с успешното разделяне на сиамски близнаци и още редица впечатляващи операции, е адвентист и кандидат за президент в САЩ.

    Неговата личност стана повод не само за политически, но и религиозни дебати, ...


Още...